Αλλαγή Γλώσσας

English English
  210 99 23 082

Χάρτης Πλοήγησης


Εγγύηση

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ  90 ΗΜΕΡΩΝ
(επαγγελματικά 30 ημέρες)

Σε όλα τα κιβώτια που επισκευάζουμε παρέχουμε Περιορισμένη Εγγύηση 90 ημερών.

ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η επιχείρηση εγγυάται ότι όλα τα ανταλλακτικά που τοποθετήθηκαν και πουλήθηκαν από την επιχείρηση κατά την επισκευή είναι καινούργια (η μεταχειρισμένα κατόπιν συμφωνίας) αρίστης καταστάσεως, της ιδίας η και καλύτερης ποιότητας, προϊόντα των καλυτέρων εργοστασίων κατασκευής ανταλλακτικών για αυτόματα κιβώτια. Εάν και εφόσον αποδειχθεί ότι ένα ανταλλακτικό είναι ελαττωματικό τότε αντικαθιστάται άμεσα και μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες (μέγιστο διάστημα) εργάσιμες ημέρες από την διάγνωση. Η εγγύηση αφορά μόνο τα ανταλλακτικά που πουλήθηκαν από την επιχείρηση και όχι τα υπόλοιπα τμήματα του κιβώτιου που κατά την επισκευή κρίθηκαν λειτουργικά και παρέμειναν ως είχαν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η επιχείρηση εγγυάται την εργασία που παρέχει κατά την επισκευή του κιβωτίου, ότι αυτή γίνεται σύμφωνα με τους όρους, τις οδηγίες, τις πληροφορίες, που παρέχουν οι κατασκευαστές του εκάστοτε προς επισκευή κιβώτιου, καθώς και ότι νεότερες αναβαθμίσεις υπάρχουν διαθέσιμες και αντλούνται από την διεθνή κοινότητα επισκευαστών αυτομάτων κιβωτίων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ

Η αμοιβή για τις εργασίες που παρέχουμε αφορά την επισκευή του κιβωτίου επί του πάγκου μόνο και γίνεται αποκλειστικά στην έδρα της επιχείρησης. Για τους λόγους αυτούς κάθε περίπτωση κιβωτίου που παρουσιάσει πρόβλημα, κατόπιν συνεννοήσεως ότι δεν συντρέχουν οι κάτωθι αναγραφόμενοι όροι, και αυτό θα αναγνωριστεί ως εγγύηση, το κιβώτιο επιστρέφεται στην έδρα της επιχείρησης για να επισκευαστή το πρόβλημα που προέκυψε εντός 15 εργάσιμων ημερών (μέγιστο διάστημα) εργασίμων ημερών. Δεν καλύπτεται επαναλαμβανόμενη βλάβη. Εάν κιβώτιο που εμπίπτει στους όρους της εγγύησης ανοιχθεί από οποιονδήποτε τρίτο, αυτομάτως εκπίπτει της εγγυήσεως. Κάθε κιβώτιο φέρει ημερομηνία επισκευής σε μικρή πινακίδα. Η αφαίρεσης ή η αλλοίωση με οποιονδήποτε τρόπο της πινακίδας από το κιβώτιο καθιστά αδύνατη και ανίσχυρη την εφαρμογή της Εγγυήσεως.

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

 1. Δαπάνες εξαγωγής η επανατοποθέτησης του κιβωτίου από το όχημα, μεταφορικών εταιρειών, ενοικίαση αυτοκινήτων, γερανών , αγορά λαδιών καθώς και κάθε αμοιβή τρίτου.
 2. Βλάβη από κακή τοποθέτηση, σπάσιμο τρόμπας, η του μετατροπέα ροπής.
 3. Μη τοποθέτηση σωστής ποσότητας λαδιού, λάθος τύπος λαδιού η χαμηλή στάθμη.
 4. Οποιαδήποτε μετατροπή στον κινητήρα που επηρεάζει την ισχύ του οχήματος, επέμβαση στο πρόγραμμα (chip) του κομπιούτερ αλλαγή ελαστικών (μεγαλύτερη ή μικρότερη διάσταση).
 5. Βλάβη που προέρχεται από υπερθέρμανση του κινητήρα, βούλωμα ψυγείου του κιβωτίου, διαρροή η τσάκισμα των σωλήνων ψύξεως, χτύπημα η βούλιαγμα του Κάρτερ (ελαιολεκάνης).
 6. Την αδυναμία του εκάστοτε συνεργείου να προβεί σε διάγνωση, ρύθμιση, επαναπρογραμματισμό η και επισκευή των ηλεκτρικών η ηλεκτρονικών μερών του αυτοκίνητου που επηρεάζουν άμεσα την λειτουργία του κιβωτίου.
 7. Σπάσιμο γραναζιών διαφορικού.
 8. Βλάβη από ελαττωματικό, στραβό η σπασμένο βολάν μηχανής
 9. Βλάβη των ηλεκτρονικών του οχήματος (κομπιούτερ κιβωτίου, κινητήρα αισθητήρες θέσεως στροφών κινητήρα, ποτασιόμετρο, κοντέρ, ρελαντί, ABS)
 10. Η εγγύηση ισχύει για μια φορά και δεν προεκτείνετε χρονικά, δεν καλύπτει δε
  επαναλαμβανόμενη βλάβη προερχόμενη από άλλες αιτίες.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Από τις ανωτέρω περιπτώσεις εξαιρούνται οι παράγραφοι: 1, 2, 3, 6. Μόνο και εφόσον το επισκευασμένο κιβώτιο (σασμάν) έχει εξαχθεί και τοποθετηθεί στο συνεργείο που συνεργαζόμαστε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Σε όλα τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα κιβώτια πρέπει να επαναπρογραμματίζεται ο υπολογιστής του κιβωτίου, καθώς και το σβήσιμο όλων των προηγούμενων κωδικών βλαβών με χρήση διαγνωστικού όπου αυτό απαιτείται. Να ελέγχονται όλα τα περιφερειακά ηλεκτρονικά συστήματα του κινητήρα για σωστή λειτουργία όπως: Ποτασιόμετρο, οι αισθητήρες θέσεως στροφών κινητήρα, ροής αέρα, κοντέρ, ρελαντί, ABS, κ.λ.π. καθώς  συνεργάζονται άμεσα με το υπολογιστή του κιβωτίου. Σε αντίθετη περίπτωση το κιβώτιο, γλιστράει, δεν αλλάζει ταχύτητες, δυσλειτουργεί, υπερθερμαίνεται με αποτέλεσμα να καταστραφεί και να εκπέσει της Εγγυήσεως.
Να ελέγχεται περιοδικά  η στάθμη του λαδιού και να συμπληρώνεται αν αυτό απαιτείται.

ΒΟΗΘΕΙΑ

Κάθε βοήθεια του μπορεί να δοθεί από την επιχείρηση για την σωστή τοποθέτηση και λειτουργία του κιβωτίου δίδεται τηλεφωνικά και δεν υπάρχει καμία υποχρέωση για ρυθμίσεις επί του αυτοκίνητου, δοκιμή στο δρόμο, έλεγχο ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών που βρίσκονται επάνω στο αυτοκίνητο. Αυτές οι εργασίες είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των συνεργείων επισκευής και συντήρησης του οχήματος που πρέπει να είναι εφοδιασμένα με τα κατάλληλα εργαλεία (διαγνωστικές συσκευές) και να έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία σχετικά με την ρύθμιση του αυτόματου κιβωτίου.

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Υποχρέωση του πελάτη είναι το κιβώτιο να συντηρείται και να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Να αποφεύγεται η υπερφόρτωση (η φόρτωση να γίνεται σύμφωνα με τον κατασκευαστή και όχι σύμφωνα με την άδεια κυκλοφορίας). Η ρυμούλκηση φορτίου (σκάφους, τροχόσπιτου, μπαγκαζιέρας) μπορεί να γίνει υπό προϋποθέσεις. Να αποφεύγετε η συνεχής χρήση του 4 x 4 σε υψηλές ταχύτητες (εκτός των οχημάτων που είναι συνεχώς 4x4, Full Time).
Σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας του κιβωτίου το όχημα πρέπει να το ακινητοποιείτε ΑΜΕΣΩΣ και να το οδηγείτε στο συνεργείο μέσω Οδικής Βοηθείας ή άλλου μέσου. Η οδήγηση με την παρουσία βλάβης προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά η οποία ΔΕΝ καλύπτεται από την Εγγύηση.
Πριν από κάθε επισκευή πρέπει να ζητάτε και να λαμβάνετε γνώση προφορικά και γραπτά της ανωτέρω Περιορισμένης Εγγυήσεως  προς  αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως. Η ανωτέρω εγγύηση βρίσκετε αναρτημένη στην ιστοσελίδα www.asteros.gr

 


Copyright © 2011 All rights reserved.
Web Design & Development by DrGraphics.